Waarom 123Matrasadvies?

  • Een persoonlijk op maat gemaakt matras
  • Samengesteld door slaap professionals
  • Gratis slaapadvies 
  • 100 nachten proefslapen
  • Tijdelijk €250 tegoedbon voor uw oude matras
JA

Ik wil een gratis slaapadvies aan huis en ontvang de tegoedbon van €250

Straatnaam wordt automatisch opgehaald
JA

Ik wil een vrijblijvend en gratis matrasadvies aan huis. Bovendien ontvang ik €250 tegoed voor mijn oude matras. !

Een gezonde nachtrust met 123matrasadvies

Een goede slaap vindt iedereen belangrijk. Het effect wat een goed of een slecht matras op uw lichaam kan hebben wordt vaak onderschat. Om een zo goed mogelijk matras voor u te kunnen samenstellen, gaan wij altijd op thuisadvies. Ieder lichaam is anders, dan is het logisch dat uw ideale matras verschilt met die van iemand anders.

De 3 stappen van 123matrasavies
1
AFSPRAAK PLANNEN

Wij ontdekken graag samen met u welke samenstelling van uw matras het best past bij uw lichaam en uw slaapwensen. Dit stellen we vast in een persoonlijk gesprek, zodat wij alle tijd en rust kunnen nemen om naar u te luisteren. De afspraak plannen we samen in goed overleg in, zodat deze altijd plaatsvindt op een tijdstip dat u het best uitkomt.
2
THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen. 
3
GOED SLAPEN

Nadat we samen het beste matras voor u hebben samengesteld gaan we deze voor u bestellen. Wij verzorgen vervolgens de volledige levering voor u. We zorgen tevens dat uw oude matras wordt afgevoerd, hiervoor ontvangt u tijdelijk € 250 tegoed. Na drie maanden vragen wij u hoe het matras bevalt. Niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Hoe ziet een matras van 123matrasadvies eruit?

Uw ideale matras wordt tijdens het thuisadvies samengesteld. Als eerst gaan we kijken wat uw lighouding is en waar uw pijn of ongemakkelijkheden ervaart tijdens het slapen. Als tweede kunt u een proefmatras proberen, zodat u weet hoe een matras van 123matrasadvies aanvoelt. Als laatst gaan we na het thuisadvies aan de slag om een voor u zo ideaal mogelijk matras te maken. Nadat het matras gemaakt is mag u 100 nachten uw matras uitproberen. Mocht het matras niet aansluiten aan uw behoeftes dan passen we het matras gratis voor u aan. We gaan door totdat u tevreden bent met uw matras.

De 3 lagen van een persoonlijk matras

Bodemlaag

De bodemlaag van het matras bestaat uit koudschuim. Dit schuim zorgt voor stevigheid van het matras en stabiliteit tijdens het slapen.

Middenlaag

Deze laag wordt speciaal op uw lichaam afgestemd. De laag bestaat uit verschillende zones waar, afhankelijk van wat u nodig heeft, verschillende soorten traagschuim worden geplaatst. Elke zone zorgt voor ondersteuning voor verschillende delen van uw lichaam, met als resultaat voor elk deel van uw lichaam de beste ondersteuning.

Toplaag

Deze laag bestaat uit visco elastisch traagschuim. Dit vormt volledig naar uw lichaam, waardoor de wervelkolom altijd in een natuurlijke positie blijft.