Kinderboeken lezen of voorlezen? Het is altijd feest!

  • Het pakket is aangepast op geslacht
  • Het groeit mee met de leeftijd van jouw kind
  • Je bepaalt zelf hoe vaak je een pakket wilt ontvangen
  • Gratis verzending
  • NIEUW: 3 leuke lees-, leer- en doeboeken
  • Tijdelijk gratis onbeperkt tijdschriften naar keuze 

                  
JA

Ik wil het kennismakingspakket + het gratis tijdschriften cadeau ontvangen

Kinderboeken lezen of voorlezen? Altijd feest!

Lezen is leuk! En wordt alleen nog maar leuker met Kwebbels Kinderboeken!

KWEBBELS, dé kinderboekenclub stelt iedere maand de leukste leespakketten samen voor kinderen van nul tot twaalf jaar. De kinderboeken worden met veel zorg uitgezocht. Lezen is namelijk leuk en het leesplezier van kinderen vergroten nog leuker! Dus iedere keer als de postbode zo’n mooi en leuk pakket brengt, is het feest thuis! Daar zal je kind naar uitkijken.

             


Aangepast op jouw kind 

Het boekenpakket is aangepast op het geslacht en groeit mee met de leeftijd van jouw kind. Voor kinderen van 0 - 12 jaar hebben wij met zorg de leukste leespakketten samengesteld. Verras jouw kind ook met een Kwebbels kinderboekenpakket.

Hetzelfde maar beter

Onze vernieuwde pakketten bestaan nu uit 3 leuke en leerzame kinderboeken. Elke maand ontvang je 3 leer-, lees- en doe boeken. Hierdoor heb je meer tijd om de boekjes te lezen en ben je bovendien goedkoper uit. Maak direct kennis met het vernieuwd pakket en verras jouw kind.


Gratis tijdschriften lezen

Maak nu vrijblijvend kennis met ons vernieuwde kinderboekenpakket! Je ontvangt naast het kennismakingspakket voor jouw kind nu tijdelijk zelf 2 maanden gratis een tijdschriftenpakket naar keuze. Je kunt beiden altijd weer opzeggen en zit zodoende nergens aan vast.